top

За нас

МАЈАНЦА ШПЕД дооел Скопје, во своето 16 годишно професионално работење, успешно го остварува својот развој и со сигурни чекори се движи во бизнисот.

Компанијата во моментот располага со 15 товарни возила, кои постојано вршат збирен и целосен транспорт на релацијата Турција – Македонија – Косово, како и на релации низ Бaлкан и Европа, во соработка со своите деловни партнери.

Добиете понуда

Добивајте понуда брзо и лесно, само пополетеги 3 полинја и ке ви одговараме на вашиот маил.

РЕЛАЦИИ

Турција

Македонија

Косово

Низ цел Балкан

Европа

СИГУРНА И НАВРЕМЕНА ДОСТАВА

Главна цел на МАЈАНЦА ШПЕД ни е задоволување на барањата на нашите клиенти, преку постојано зголемување на квалитетот на нашите услуги, а ние тоа го постигнуваме со целокупната организација и логистика на транспортот, гаранција за сигурна и навремена достава на стоките до бараната дестинација.

Обезбедуваме и комплетна услуга, по принципот „од врата до врата”, со завршување на сите царински постапки, доколку е тоа барање на нашите клиенти.

ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР

Нашите деловни простории се наоѓаат во административниот објект на ЈЦС СИНТЕК, кој се користи како логистички центар, со цел да бидеме во можност да понудиме комплетна услуга на нашите клиенти.

Нашите клиенти

Брза услуга

Безбедна испорака

Брза поддршка